Walking rope sau Romania tara de inapoiati in gandire

Observ cu tot mai multi parinti se simt indignati de modul in care statul roman si profesorii actioneaza in legatura cu copii lor. Ca ii terorizeaza, ca ii mutileaza psihic, ca ii trateaza precum in lagare si asa mai departe. Ultima discutie a inceput de la acea insiruire a copiilor iar acestia se tin de o sfoara la distanta de 1.5m (sau asa pare a fi distanta).

Este o imbecilitate fara limite sa crezi ca a inventat romanul roata. Aceasta procedura este utilizata in zeci de tari mult mai dezvoltate decat noi si in care drepturile copilului nu se pot incalca precum la noi cand parintii isi pot batea copilul cand doresc sau ii pot pune la colt cu fata la perete pe principiul „unde da tata creste”. Procedura se numeste „Walking Rope” si puteti cauta pe google referitor la acest lucru.
nemira.ro
Nu este folosita pentru ca a aparut COVID sau pentru ca vrem sa mutilam copii ci pentru a tine o distanta sigura intre copii astfel incat pe perioada deplasarii sa nu se impiedice si sa nu se piarda de grup. De utilizeaza de cele mai multe ori atunci cand se pleaca cu copii de la gradinita catre un parc sau alte puncte unde acestia merg.
vivre.bg
Romanul este uneori mult prea dus cu capul sa gandeasca inainte sa arunce cu ce nu trebuie in oameni pregatiti sa aiba grija de copii lor. Atentie gradinita nu este obligatorie deci daca nu iti convine poti sa il iei de acolo si sa il duci unde vrei tu. Gradinita este semigratuita si atata tot iar modalitatile de educare daca sunt legale si aprobate nu sunt cele pe care le decizi tu ca parinte. Poti sa isi spui un punct de vedere insa ar fi indicat ca inainte sa debitezi tot felul de ineptii sa te documentezi nu de alta dar am auzit de curand de la un primar PNL ca nu este treaba statului sau altcuiva cum isi creste el copilul dupa ce si-a pus copilul la colt, dezbracat si l-a obligat sa repete dupa el ca se face copil cuminte. Asta inseamna terorizare si chinuirea copilului nu sa il pui sa mearga tinand se o sfoara. Maine o sa ne spuneti ca este rau sa ii spune sa se tina de balustrada cand coboara.

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal


elefant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *