Revolta parintilor Fast Food si SmartTV

Observ ca in ultima vreme exista o foarte mare dorinta de a te evidentia prin a fi impotriva a tot ce o majoritate covarsitoare accepta si chiar considera ca este util. Primul lucru care trebuie lamurit: fiecare are dreptul sa aiba o opinie proprie dar la fel de bine majoritatea decide regulile. Drept urmare daca majoritatea este de acord cu actualele reguli este obligatia minoritatii sa o accepte. Pot sa protesteze dar trebuie sa respecte ce a decis majoritatea. Asta inseamna democratie. De aceea eu sunt obligat sa platesc impozite si alte taxe pentru ca o majoritate ma obliga sa o fac. De aia platesc contributie la pensii desi sigur nu o sa beneficiez de nimic dar sunt obligat sa platesc pensii pentru ca statul sa aiba bani sa plateasca pensiile celor la pensie.
nemira.ro
As vrea sa fiu inteles in tot acest demers. Incerc sa arat ipocrizia parintilor care au o problema cu purtarea mastii. Aceiasi parinti nu au insa probleme atunci cand ofera alimente de tip fast food copiilor sau sucuri carbogazoase. Sunt aceiasi parinti care fumeaza in casa cu copilul sau langa el la locul de joaca, sunt aceiasi parinti care cand vin acasa au alte treburi si nu au timp sa se joace cu copilul. Cand spun alte treburi ma refer la televizor, activitati pe telefon, etc. Sunt aceiasi parinti care isi lasa copilul la televizor sau in fata dispozitivelor media mai mult de o ora pe zi desi este clar nociv acest lucru. Evident in apararea lor gasesc tot felul de scuze cu ca: copilul pofteste, trebuie sa ma relaxez si eu cumva, trebuie sa fie copilul in pas cu tehnologia si asa mai departe. Am auzit aceste scuze si mereu nu am inteles de incercam sa pacalim pe cei de langa noi.

Daca tot iti iubesti copilul atat de mult uita de masca, s-ar putea sa ii salveze viata si chiar daca nu o sa fie vorba de salvatul vietii lui pentru ca s-ar putea sa faca o forma foarte usoara spre asimptomatic gandeste-te la un singur lucru: acesta poate sa te imbolnaveasca pe tine sau pe bunic. Daca bunicul moare din acest motiv doar tu esti cel care esti vinovat de moartea lui (aici tine de constiinta fiecaruia dintre noi daca o avem sau nu) insa daca tie ti se intampla ceva este greu pentru un copil sa traiasca fara un parinte. La asta trebuie insa sa te gandesti daca iti iubesti copilul.
vivre.bg
Daca tot te gandesti la binele lui si il iubesti atat de mult precum o spui atunci nu ii mai da mancare de la fast food, nu ii mai da dulciuri din comert, stai si joaca-te cu el mereu cand el are nevoie, nu il lasa la televizor doar pentru a-ti face tu timp pentru hobby-urile tale, gateste-i in casa o prajitura si mancare sanatoasa. Dupa ce face tot ce este bine pentru copilul tau sa vedem daca iti mai pui problema de masca. In momentul in care o sa incepi sa iti pese de el sunt sigur ca nu o sa mai ai astfel de probleme.

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal


elefant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *