Reduceri – ePantofi.ro – Pantofi SKECHERS

ePantofi ofera reduceri de vara de pana la 50%. Spre exemplu la pantofii sport Skechers reducerile sunt pana la 43%. De ce Skechers?

Amortizare completă
Bucură-te de antrenamentul tău cu talpa confortabilă și amortizantă Memory Foam. Datorită tehnologiei inovatoare, picioarele tale nu se vor simți niciodată obosite.

Parte superioară ușoară
Partea superioară este confecționată dintr-un material ușor și respirabil care reduce transpirația. Este modelul perfect pentru antrenamentul de zi cu zi, în aer liber sau la sală.

Fixare puternică
În acești pantofi sport, te vei simți sigur pe tine și confortabil în timpul antrenamentului. Datorită șireturilor, acest model se potrivește perfect și nu alunecă în timpul exercițiilor fizice.

Branț ergonomic
Acești pantof sport oferă o amortizare excelentă pentru picioare și o bună circulație a aerului datorită branțului din material textil.

Ușor de curățat
Tehnologia Clarks Unstructured este o adevărată inovație – spuma ușoară EVA în talpă și pielea naturală pe partea superioară garantează lejeritate, flexibilitate, rezistență și o bună ventilație.

Căptușeală practică
Interior confortabil căptușit cu țesătură, cu ventilație adecvată.

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal