Hei Buhnici, unora ne plac asa cum sunt!

Acest articol nu este si nu trebuie interpretat ca o polemica. Scopul lui este de a-mi spune si eu parerea. Observ ca in ziua de astazi fiecare are o parere deci de ce nu si eu?

Nu am inteles supararea lui Buhnici atunci cand cu festivalul de muzica la care a fost prezent. Inteleg ca a fost deranjat de celulita si vergeturile unora dintre participantele la eveniment insa nu si de burtile goale si imense ale celor de sex masculin. Inteleg din asta ca a stat si a vanat fundurile fetelor de la eveniment. Pentru asta ai mers acolo? Aveai nevoie sa te uiti dupa cururi si picioare te-a deranjat ce ai vazut?

Mai Buhnici nu crezi ca mai bine era sa iti vezi de nevasta ta „ca o minora” in loc sa stai sa admiri fundul nevestelor altor barbati? Poate lor le plac femeile cu care sunt si chiar nu isi doresc altceva. Poate lor nu le plac sotiile sau prietenele care arata „ca niste minore”.

Nu o sa merg pe extrema in care Buhnici trebuie crucificat pentru parerea pe care o are insa pot sa spun ca nu era cazul sa fie atat de vehement. In plus tinand cont ca este o persoana publica putea sa isi tina parerea pentru el.

Cum spuneam de la inceput: unora ne plac asa cum sunt pentru ca daca nu ne-ar placea cu siguranta nu am fi langa ele.

Am gasit insa si pareri cum ca afirmatia este una misogina. Trebuie sa fi putin analfabet functional sa spui ca este misoginism, Mai vine si specimenul numit Firea care din tot ce a spus Buhnici intelege ca femeile nu sunt egale cu barbatii, ca este vorba de cratite si alte unelte de bucatarie. Nu stiu de unde a tras ea concluzia asta dar cred ca deja este pe langa subiect si a luat-o putin pe aratura.

Sursa foto: VIDEO Declarațiile influencerului George Buhnici despre ”femeile cu vergeturi pe plajă”, anchetate de Consiliul pentru Combaterea Discriminării. Csaba Asztalos: Condiția femeii în societatea românească e una dificilă, nu întâmplător suntem pe primele locuri la mame minore și trafic de persoane (g4media.ro)

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal