Haosul din Bucuresti – Nicusor primarul ZERO

Acest articol este cu dedicatie pentru primarul zero barat Nicusor Dan. De cand ati venit la conducerea celui mai mare oras din Romania  nu ati facut decat sa DISTRUGETI, sa CRESTETI tarife sau impozite si ZERO realizari.

Ma bucur ca nu v-am votat la fel cum nu am votat-o pe Firea insa acum imi pare rau ca nu am votat-o. Poate asa nu mai venea apocalipsa dupa Nicusor. Nu aveti pic de viziune si nici pic de imaginatie. Sunteti precum fundamentalistii islamici pentru care nu exista cale de mijloc. Exista doar JIHAD iar pentru dvs exista doar JIHADUL impotriva tuturor.

In opinia pe care o aveti toti sunt asistati sociali si toti trebuie sa plateasca mai mult. Mai mult la parcari, mai mult la caldura sau mai mult la transportul in comun. Toti cei care v-au votat sunt niste trantori care se opun dorintei dvs de a moderniza orasul. Poate toti suntem niste trantori insa ati declansat razboi impotriva tuturor. Sunt de vina cei care construiesc in oras, sunt de vina toti cei care respira aerul de aici. Suntem toti niste nemernici care va incurcam planurile pe care le aveti.

Ati promis totul si ati facut NIMIC. Cand spun NIMIC inseamna mai putin decat ZERO. Ca matematician ar trebui sa intelegeti ca mai putin decat ZERO inseamna MINUS. Ati doborat toate recordurile de dupa Revolutie. Bucurestiul nu a fost atat de jos de cand ma stiu. V-ati inhaitat cu PNL si ati ajuns sa distrugeti tot ce era posibil bun in orasul asta.

Va place sa comparati preturile la caldura din Bucuresti cu cele din alte orase insa uitati sa spuneti ca acolo unde se produce mai mult preturile sunt si trebuie sa fie mai mici intrucat una este sa produci cu o fabrica 100 de masini si alta este sa produci 10.000 de masini. Adica pretul devine din ce in ce mai mic pe masura ce numarul de produse creste.

Aruncati incompetenta primariei in spatele oamenilor de rand si nu este normal. Sunteti doar un ZERO precum realizarile pe care le aveti, Sunteti un ZERO care o sa fie uitat de indata ce nu o sa mai fie o figura publica. Va garantez ca la urmatoarele alegeri nu o sa mai existati in primarie la fel cum garantez acest lucru pentru PNL care va sustine in toate masurile radicale pe care le aveti in acest moment.

O sa fiu atacat de lacheii pe care i-ati angajat sa posteze pe facebook insa nu imi pasa. Pentru mine nu existati. Mereu gasiti o scuza pentru tot ce nu sunteti in stare sa faceti. Am scris acest articol pentru ca mi-a ajuns. Mi-a ajuns din momentul in care spuneti ca nu de ieri de azi parcul Cismigiu este asa cum este. Dar ce ati facut in ultimi doi ani? Va rog sa imi spuneti! Pot sa va spun eu NIMIC!

Sursa foto: Amenzi primite de ALPAB în urma controlului din Parcul Cișmigiu, efectuat de Prefectul Capitalei (gandul.ro)

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal