Duduia Oana Lovin sau duduia din lipsa de gandire

Am gasit un articol pe Facebook referitor la aceasta persoana care din ticalosie si lipsa de imaginatie debiteaza fara sa vrea (sta in natura ei sa faca asa ceva) tot felul de prostii. Cred ca ceea ce viseaza noapte scoate pe gura ziua. Aceasta se plange de  faptul ca i se pune pumnul in gura desi sa injuri si dupa aia sa primesti amenda nu este deloc legat de politica pumnului in gura ci mai degraba este legat de lipsa de educatie a unei persoane si cu atat mai putin nu te astepti sa auzi acel cuvant din gura unei femei.

Acum sa ajungem la o parte a declaratiei facute de ea chiar pe pagina ei de facebook si anume: „Să văd cu ce au greșit românii trimiși la sparanghel în timpul pandemiei.”. Pai mai tantica fara prea multa gandire acestia nu au fost trimisi ci doar li s-a permis plecarea. Ei au solicitat sa plece la sparanghel pentru ca nu vor sa munceasca pe pamantul tarii asteia, pentru ca ei considera ca valoarea lor de culegatori de sparanghel nu poate fi folosita in Romania la cules de rosii. Iar copii care nu sunt protejati crede-ma ca daca ai face un sondaj ai observa ca parintii acelor copii sunt votanti PSD pentru ca pana acum din votantii PNL sau USR nu am gasit oameni sa isi bata copii insa la tara este plina ulita de votanti PSD care isi bat nevestele si copii cand ajung acasa dupa ce au baut banii de alocatie asa ca mai taci din gura cu aberatiile pe care le debitezi.

Nu o sa adaug poza cu aceasta persoana la articol intrucat m-as simti injosit ca pe pagina mea sa apara imaginea acestei persoane fara bun simt care injura ca un birjar.

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal


elefant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *