Doar Iordanescu?

Dupa meciul de aseara m-am lamurit de valoarea pe care o mai are fotbalul romanesc sau mai precis de lipsa valorii. Poate ca selectia a fost facuta prost deci Iordanescu a gresit si el. Cu siguranta insa nu doar selectia este de vina in acest moment.

Trebuie sa intelegem ca Iordanescu nu este antrenor ci doar selectionar. Antrenori sunt toti cei care trebuie sa creeze jucatori si valoare. Astfel nu doar Iordanescu este de vina pentru rezultatul de aseara. De vina sunt patronii dar si antrenorii de cluburi incepand cu cei de la juniori.

Patronii sunt de vina pentru ca nu au rabdare si antrenorii pentru ca nu sunt in stare sa promoveze juniori de la echipele mici. In tara asta nu mai avem echipe cu traditie care sa lanseze jucatori talentati. A ramas doar Farul (fostul Viitorul) care lanseaza jucatori mediocrii nicidecum talente. Sa fim sinceri, niciunul dintre cei lansati de Hagi nu au facut cariera la vreo echipa mare. Toti sunt jucatori la echipe mici si nici acolo nu sunt neaparat titulari.

In concluzie noi nu mai avem fotbalisti; avem jucatori cu mingia.

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal