Cum identifici un cocalar la volan

Astazi am avut „placerea” sa ma intalnesc in trafic cu cocalarul de serviciu. Astfel acesta conduce o masina care atunci cand era noua era o masina scumpa, din pacat ea este doar o masina second hand pe care proprietarul nu are bani sa o intretina deci este fie lovita, fie zgariata, fie cu lacul lipsa sau sarit. Da bine sa conduci un BMW sau un Mercedes nu? Nu conteaza faptul ca ti-ai mancat de sub unghii cativa ani sa ti-o cumperi second hand la pret de Logan vechi dar stai in chirie de parca important este masina pe care o conduci nu altceva. Pana la urma nu scrie pe ea ce an este insa lasa in urma o dara mare de fum de parca ai conduce un tractor sau cel putin tir.

Dupa ce cocalarul decide sa cumpere practic un cazan pe roti (cum spuneam cu sigla de BMW sau Mercedes) urmatorul pas este achizitionarea unui sistem de boxe care sa atraga atentia celor din jur pentru a le arata ce masina si-a cumparat el si ce „smecher” este de poate sa puna manele la maxim sa vibreze si geamurile vecinilor din trafic. Pentru a parea si mai interesant ce putea sa faca mai mult? Nimic mai simplu, ti geamul deschis sa se auda si mai departe si cine stie, poate o sa te bage in seama o bunaciune cu 4 clase care ar face orice pentru a se plimba cu cazanul tau.

Cred ca fiecare dintre noi a intalnit un astfel de specimen in trafic. Trist este ca el chiar crede ca este interesant si chiar se simte bine deranjand pe cei din jurul lui. Nu ma intereseaza ce muzica asculta sau ce masina conduce insa atunci cand muzica lui intra si ma invadeaza in propria masina asta se numeste nesimtire. Atata timp cat cazanul lui ma polueaza pe mine asta iar ma dearajeaza. Nu spune nimeni sa nu iti cumperi ce masina vrei insa trebuie sa fi putin nesimtit sa nu mergi sa ti-o intreti asa cum trebuie si anume sa respecte indicatorii din fabrica si sunt sigur cand spun ca nu trebuia sa scoata fumul de tractor sau sa fie „smecherita” sa produca un zgomot cat mai mare atunci cand cocalarul o tureaza. Ce vrea sa obtina prin acel zgomot? Cred ca este strigatul lui de ajutor prin care doreste sa fie bagat in seama si practic tipa „Vedeti? Sunt eu? Cocalarul care are nevoie de atentie” si totul pentru ca nu a fost destul de apreciat in copilarie, probabil parintii l-au batut prea mult si i-au spus mereu ca nu o sa fie in stare sa faca nimic cu viata lui. Au avut drepate se pare!

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal


elefant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *