Au si nu au drepate cei din turism

Zilele trecute am citit o stire din care aflam ca romanul nu vrea sa munceasca. Aflam ca celor din turism le este greu sa gasesca personal. De asemenea tot cei din turism ofereau salarii „babane” iar romanul puturos nu vrea sa munceasca.

Mi s-a facut pielea gaina cand aflat despre ce salarii era vorba. Oameni buni, patroni „marinimosi” si „darnici” voi stiti ce inseamna 2500, 3000 sau 5000 lei? Voi intelegeti cati de mici sunteti? Patronatul din turism parca traieste in alta lume.

Pai la banii pe care ii ofera cate ore munceste fraierul de ospatar sau bucatar? Domnilor din turism voi stiti cu siguranta ca o sa ii munciti ca pe hotii de cai adica 12-14 ore/zi timp de 7 zile/saptamana. Stiti ce inseamna asta? Sa salariul ala pe care il oferiti este de fapt jumatate pentru ca omul respectiv munceste doua norme. Asta inseamna ca de abia oferiti salariu minim/economie si asta la salariile mari pe care le oferiti. La salariul de 2500 lei este clar cat valoreaza salariul respectiv.

Voi nu aveti pic de rusine in voi? Va plangeti ca nu aveti personal dar va bateti joc de cei care ar vrea sa munceasca? Voi meritati inchisoarea pentru ca jupuiti omul de rand si il tratati ca pe un sclav. Ati crescut preturile la orice tine de turism. Avem cazari la preturi de Coasta de Azur si iar despre mancare nu mai spun.

Nici macar nu va chinuiti sa gasiti o logica la preturile pe care le aveti. O limonada costa mai mult putin decat o apa minerala la unele dintre restaurante. Sunteti absurzi si prost pregatiti. Dupa toate astea veniti si aruncati resturile catre toti cei care va ajuta sa castigati banii pe care ii castigati. Vrei eventual sa va si multumeasca pentru bataia voastra de joc.

Cel mai probabil puneti si salariu minim pe economie iar lista poate continua. Nu o sa continui pentru ca nu se merita, de fapt voi nu meritati.

PS: Poza care este in acest articol nu are legatura cu ce oferiti voi.

Sursa poza: Zorbas Seaside Restaurant – Creative Cretan Cuisine (zorbas-seaside-restaurant.com)

Daca ti-a placut atunci poti dona cu Paypal